Zandra Tennstråle

I samtalet hos mig blir du lyssnad på utan att bli dömd. Du får möjlighet att dela dina tankar, känslor och upplevelser. Vi ska jobba tillsammans för att du ska bli hel och må bra.

Kontakt: kontakt@zandrasamtal.se
Hemsida: zandrasamtal.se

Kompetens: Diplomerad samtalsterapeut med inriktning emotionsfokuserad terapi.

Mina tjänster: Jag möter dig där du är. Utifrån det jobbar vi sedan tillsammans för att du ska finna din balans i livet eller våga ta tag i det som är jobbigt. Det kan vara en jobbig livssituation, att hantera sorg, går igenom en kris eller vill ha stöd i sin personliga utveckling.

Erfarenhet: Jag har jobbat med mänskliga möten och relationer i olika former och roller i hela mitt yrkesverksamma liv som varat i 25 år. Det är under alla dessa år som jag insett att jag vill kunna hjälpa människor på ett djupare och bredare plan därav att jag bestämde mig för en utbildning. Men min styrka är inte långa utbildningar och vetenskap utan det är min egen vilja att hjälpa från hjärtat samt min egna resa med utmaningar som sorg, ensamhet och tunga kliv där jag många gånger känt att jag bara hade behövt någon som lyssnade. För ibland behöver vi bara någon som lyssnar men som kanske även kan visa vägen och ge oss modet att hitta lyckan. Att sedan få hjälp att växa, utvecklas och bli en starkare människa är något som vi gör tillsammans, du som klient är den som äger samtalet.