Marie Larsdotter

Kontakt: marie@lastinggroup.se

Jag är diplomerad Stress – och KBT-terapeut och ser som min viktigaste uppgift att få lyssna till andra människors tankar, att få bli insläppt i en annan människas värld under goda och fina samtal som bygger på ömsesidig tillit och respekt, och där vi gör jobbet tillsammans.

Jag erbjuder både fysiska och digitala terapisamtal, det bestämmer du vad som passar dig bäst. Väljer du det fysiska mötet ses vi hemma i mitt radhus i Stockholm/Huddinge i en lugn och skön miljö där det bara är du och jag. Bor vi i närheten av varandra kanske ”walk and talk-möten” känns lockande.

Har du något som bara skaver lite grann och som behöver luftas med en utomstående person, erbjuder jag även terapi light, då hörs vi per telefon och reder ut det som far runt i tankarna.

Jag kan även erbjuda stresshanterings-kurser i grupp eller individuellt, till dig personligen eller till ditt företag/arbetsgivare, digitalt eller vid fysiska möten. Även här går det fint med ”walk and talk-möten” eller via telefon om det passar dig bäst.

Kika in på www.lastinggroup.se för att lära känna oss lite bättre, och följ oss gärna på sociala medier med samma namn.