Maria Lignell

Kontaktuppgifter: kontakt@marialignell.se

Kompetens: Jag är diplomerad ACT-terapeut utbildad på Expressa utbildningscenter

Erfarenhet: Jag har erfarenhet av samtal med personer i utsatt situation från tidigare arbete som handläggare på Försäkringskassan.

Hemsida: www.marialignell.se

Beskrivning om mina tjänster: Efter en lång tids sjukskrivning för utmattningssyndrom de sista åren på Försäkringskassan så valde jag att avsluta min anställning och byta riktning i livet. Detta är en riktning som jag egentligen varit nyfiken på sedan tonåren men som jag aldrig riktigt vågat välja. Idag står jag dock redo att stötta, peppa och hjälpa människor som behöver bryta mönster och välja en väg till bättre psykisk och därmed också fysisk hälsa.
Jag hade det jobbigt under pandemin och fick ett bakslag i mitt psykiska mående. Med utvecklad generaliserad ångest (GAD) isolerade jag mig hemma. Min sambo var den som gick in i de butiker som vi var tvungna att besöka men till störst del handlade vi allt, inkl mat online. Jag höll mig undan all mänsklig fysisk kontakt. Till slut fick jag hjälp av en ACT-psykolog. För mig var det en aha-upplevelse och jag blev nästan provocerad över hur snabbt allt föll på plats.
Detta fick mig att utbilda mig inom ACT och jag finns nu här för den som behöver stöd i att arbeta med sin psykiska hälsa. Jag kommer göra mitt allra bästa för dig och för att vara trygg och pålitlig och ha utvecklande samtal och övningar.

Varmt välkommen att kontakta mig!