Linda Sjögren

Om mig

Mitt namn är Linda, jag har ett genuint intresse för människor och min stora drivkraft är att bidra till andras välmående. Jag vill hjälpa dig att hitta din inre styrka och unika potential för att du ska kunna leva det liv du innerst inne vill leva. I terapi hos mig kan du bearbeta och läka olika former av livskriser, existentiell livskris, oro och ångest, stress, utmattningssymtom, nedstämdhet, beroende, konflikthantering, relationsproblem. Kanske har du en längtan att släppa taget om gamla mönster och hitta tillbaka till dig själv. Jag tror på varje individs möjlighet till utveckling genom samtal som bygger på tillit och förtroende. Jag vill möta dig där du är i livet och jag lyssnar utan att värdera och döma. Jag ser fram emot att få följa dig en bit på din livsresa med nyfikenhet, värme, kärlek och respekt.

Erfarenhet

Min utbildning till diplomerad samtalsterapeut på HumaNova inkluderar en basutbildning i integrativ psykoterapi (steg-1) med psykosyntesen som grund. Denna steg-1 kompetens gör att jag även kan integrera Kognitiv Beteende Terapi (KBT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) samt Schematerapi i klientarbetet.

Arbetssätt

I samtalen med mig får du bearbeta tankar och känslor med målet att du ska upptäcka din egen kraft, hitta nya sätt att förhålla dig till det som sker i ditt liv och bli mer lyhörd inför vad du behöver och känner. Medvetenhet om varför saker och ting sker är lika viktigt för att må bra som att känna meningsfullhet och syfte i tillvaron. Utöver samtalsterapi kan en session innehålla verktyg som avslappningsövningar, guidade meditationer och träning på att uttrycka dina tankar och känslor. Hur sessionerna är utformade beror helt på var du befinner dig och vad du behöver för din utveckling. Jag arbetar utifrån ett holistiskt och existentiellt synsätt, där kropp, själ, tankar och känslor hänger ihop.

Typiskt första möte

Under vårt första möte får du berätta var du befinner dig och vad du behöver hjälp med. För bästa resultat skulle jag rekommendera att vi ses en gång i veckan till en början, men det är alltid dina behov som styr. Jag erbjuder samtal fysiskt i city (T-bana Rådmansgatan eller Gamla Stan) eller samtal online. Det finns även möjlighet att boka in samtal på kvällar och helger.

Varmt välkommen att kontakta mig på mail terapeutlindasj@gmail.com eller SMS 0723-079 345 så hittar vi en tid för ett första möte.