Namn:

DinSamtalsterapeut.nu / Javier Blasco Martos

 

Kontaktuppgifter:

Hem

info@dinsamtalsterapeut.nu
031 785 98 85

Marketenterivägen 3
41528 Göteborg

 

Kompetens:

Samtalsterapeut med EFT inriktning

 

Erfarenhet:

2023 – nu : Egen mottagning på DinSamtalsterapeut.nu
2017 – nu: Socialpedagog i Främja AB

 

Hemsida:

DinSamtalsterapeut.nu

 

Tjänster:

Individuell och Parterapi.

Webbterapi och personliga möten, skräddarsydda för att främja ditt mentala välbefinnande. Genom empatiskt laddade samtal erbjuder vi en trygg och stödjande miljö där du ges möjlighet att utforska och bearbeta dina känslor, samt utrustas med nödvändiga verktyg för att hantera livets olika utmaningar. Oavsett om du föredrar att mötas online eller på plats i vår mottagning i Göteborg, är vi här för att stötta dig på din resa mot inre harmoni.

 

Om mig och mitt arbete:

Genom en holistisk syn på terapi strävar jag, som grundare av DinSamtalsterapeut.nu, efter att identifiera och adressera de underliggande problemen hos mina klienter. Som terapeut ser jag individen som en helhet, där kropp, sinne och själ är sammanlänkade. Varje aspekt av ditt liv; fysisk hälsa, emotionellt välbefinnande, sociala relationer och andlig insikt, spelar en roll för den totala hälsan.

I mina sessioner erbjuder jag terapi på flera språk: svenska, spanska och engelska, vilket ger en möjlighet för dig att uttrycka dig på det språk som känns mest bekvämt.

Mina mångåriga erfarenheter inom vård och omsorg har format mig som professionell. Jag har arbetat som socialpedagog och specialiserat mig på att stödja både unga och vuxna med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF), samt inom autismspektrumtillstånd (AST).

Min gedigna bakgrund med klienter inom NPF- och AST-området har gett mig en djupgående förståelse för unika behov och utmaningar. Idag breddar jag min kompetens för att ge stöd till neurotypiska (NT) klienter där jag fokuserar på ångest- och stresshantering, anknytnings- och relationssvårigheter samt personlig utveckling. Med ett engagerat och empatiskt förhållningssätt arbetar jag för att vara en stabil grund och källa till stöd för dig som söker vägledning i din vardag.