Caroline Bårman Björck

Kompetens:
Utbildad Beroendepedagog, mindfulnessinstruktör, mi-samtalsledare och ACT-terapeut

Erfarenhet:
Har jobbat med ungdomar med missbruksproblem och kriminalitet som livsstil. Har jobbat som stödpedagog åt människor med utmaningar. Driver idag eget företag sen juni 2022 där jag möter människor med stress, ångest och medberoendeproblematik och svårt allmänt att möta obehagliga tankar.

Hemsida:
Release-me.se

Mina tjänster:

Jag bedriver min verksamhet Release Me på hemmaplan som går ut på att vägleda människor som lever med oro, stress och tankar som är obehagliga att möta. Till mig är du välkommen precis som du är. Vi sitter i en lugn miljö i min stuga på tomten och vi dricker en kopp kaffe/the och pratar om det som känns oroligt eller jobbigt för dig. Vill du inte sitta ”öga mot öga” så erbjuder jag även webterapi eller ”Walk and talk” där vi tar en promenad i den lugnande skogen eller en promenad till vattnet-du bestämmer. Jag är ansluten till appen Epassi där du kan använda dig av ditt friskvårdsbidrag för att komma till mig. Du är varmt välkommen!

 

Kontaktuppgifter:
Tallbacksvägen 21
865 92 Alnö
Tel 070-277 48 49
Carro@releaseme.se